Пъдпъдъци в бекон

09/01/2017
Мина Димитрова
отМина ДимитроваГотвач217212
"За вкусни мигове, споделени с приятели - поднесете тези пъдпъдъци и пригответе забавни ловни истории "
Приготвяне15 мин.
Готвене90 мин.
Общо105 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо3 072
  • Преглеждания за месеца96
  • Преглеждания за седмицата8
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

  • пъдпъдъци - 12 бр.
  • бекон - пушен, нарязан на тънки слайсове
  • бяло вино - 1 ч.ч.
  • олио
  • червен пипер
  • черен пипер
  • горчица
  • сол
  • кетчуп
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Смесвам черен пипер, червен пипер, горчица, сол и кетчуп на гъста каша и размазвам пастата върху изчистените и измити пъдпъдъци.

Всяко пъдпъдъче се увива с 1-2 парчета бекон и се нареждат в йенска тавичка.

Отгоре се налива малко олио и чаша бяло вино.

Затваря се капака и се пече до приятен загар на умерена температура.подобни рецепти тук

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар