Оризово фиде с пилешко месо и зеленчуци

09/01/2017
Ели Николаева
отЕли НиколаеваНовак17215
"Поръсвате щедро филето с пилешки мръвки, добавяте зеленчуци за цвят и манджата е готова "
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо842
  • Преглеждания за месеца19
  • Преглеждания за седмицата4
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Фидето се накисва в студена вода за 20 минути да омекне, след което се изцежда.

Месото се нарязва на жулиени и се запържва до зачервяване, след което се отцежда.

В същата мазнина се запържват всички нарязани зеленчуци за кратко, колкото леко да омекнат. Отцеждат се от мазнината.

В загрятото олио се изсипва фидето, добавят се месото и зеленчуците, овкусява се обилно със соев сос и се чуква яйцето, като се разбърква докато и то се сготви.

Сервира се веднага.подобни рецепти тук

5 2
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Rumjana Nikolaeva
Rumjana Nikolaeva
10.01.2017 11:45
уникално вкусно се получи
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв