Яйца по панагюрски с праз

10/01/2017
ГЕРГАНА ЯНКОВАот ГЕРГАНА ЯНКОВАГотвач 2x
"Опитайте класическите яйца по панагюрски, но с домашен праз Лайквайте, коментирайте и споделяйте рецептите, за да запазим традицията "
Приготвяне10 мин.
Готвене10 мин.
Общо20 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо734
  • Преглеждания за месеца31
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В тенджерка слагаме подсолена вода и оставяме да заври. След като заври водата, пускаме едно по едно чукнатите яйца.

След това ги вадим в чиния, в която предварително сме натрошили сиренето и киселото мляко.

После слагаме малко от водата, в която са били яйцата, и отгоре поставяме и самите тях. В друг съд смесваме олиото и маслото и задушаваме нарязания на ситно праз.

След като омекне, добавяме червеня пипер, разбъркваме и изсипваме върху яйцата.подобни рецепти тук

5 6
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар