Омлет със салам

EfrosiaEfrosia
Джедай
9806k1125k
Омлет със салам1 / 2
06/03/2012
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
25 мин.
Порции
1

Необходими Продукти

  • яйца - 3 броя
  • сирене - 50 г
  • салам - 150 г
  • чушки - 1/2 зелена
  • сол
  • черен пипер - 1 - 2 щипки
  • горчица - 1 ч.л.
  • кетчуп - 1 ч.л.
  • чубрица
  • магданоз
  • лук - накълцан пресен, за гарниране
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбъркайте добре яйцата заедно със сол, черен пипер, малко чубрица, кетчупа и горчицата.

Така приготвената смес се сипва върху тефлонов тиган с широко дъно, в който сте загряли 2 с.л. олио.

Добавете отгоре нарязаната чушка, саламa в желаната големина и натрошеното сирене, поръсете с накълцан магданоз.

Похлупете за кратко. След малко сгънете омлета на 2 и запечете до готовност. Поднесете с малко накълцан пресен лук.

По желание може да приготвите омлета без някоя от съставките за плънката.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.6
53
42
30
20
10
Дай твоята оценка: