Солен кекс с ябълки

10/01/2017
"Уникална комбинация, която заслужава не само лайк, но и паметник "
Приготвяне15 мин.
Готвене40 мин.
Общо55 мин.
Порции10
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо584
  • Преглеждания за месеца16
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

  • брашно - 1.5 ч.ч.
  • сода - 1 ч.л.
  • сол - 1 ч.л.
  • сирене - 100 - 150 г
  • кашкавал - 100 г
  • ябълки - 1 бр.
  • оцет - 1 с.л.
  • олио - 5 с.л.
  • вода - 1 ч.ч.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сухите съставки се объркват. Добавят се натрошеното сирене и настърганият кашкавал.

Ябълката се обелва и се нарязва на кубчета. Разбърква се към сместа. Течните съставки се смесват и се прибавят към останалите.

Бърка се до пълно хомогенизиране. Изсипва се в леко намазнена или застлана с хартия за печене тава.

Пече се в предварително загрята фурна на 170 градуса за около 30-40 минути (или до готовност)подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар