Рула с кайма и кашкавал

11/01/2017
Gergana Tsvetanovaот Gergana TsvetanovaПомощник Готвач 1x
Приготвяне60 мин.
Готвене25 мин.
Общо85 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо232
  • Преглеждания за месеца58
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

Начин на приготвяне

Пригответе плънката, като в тиган сгорещите олиото. Запържете каймата, когато стане на трохи добавете лука, лютеницата и подправките. Отстранете от котлона и оставете настрана да изстива.

След като изстине добавете настъргания кашкавал и разбъркайте. От продуктите за тестото замесете меко гладко тесто. Покрийте с кърпа и оставете да втаса за 20 минути.

Премесете тестото и разделете на четири равни части. Оформете на питки и всяка разточете на кора. Сложете обилно от плънката върху цялата кора. Завийте на руло и поставете върху хартия за печене в продълговата тава.

Оставете рулата да втасат за 15 минути, намажете с разбит жълтък, направете няколко прореза с остър нож по диагонал. Печете на 180 градуса за 25-30 минути.подобни рецепти тук

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар