Бърза и лесна вечеря с яйца и лук

11/01/2017
Елиот ЕлиНовак
Приготвяне10 мин.
Готвене10 мин.
Общо20 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо483
  • Преглеждания за месеца482
  • Преглеждания за седмицата179
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4,4 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

  • лук - по - голяма глава лук
  • яйца - 3 - 4 бр.
  • червен пипер - 1 щипка

Начин на приготвяне

Ако ви дойдат изненадващо гости и вие сте неподготвени и нямате нищо готово, което да сложите на масата и трябва на бързо да приготвите нещо в кухнята за хапване - това е чудесна идея.

Вземате по-голяма глава лук и я нарязвате на колелца. Трябва да получите нещо като пръстенчета, но да са поне половин сънтиметър широки.

Загрявате много добре олиото, слагате кръгчето лук и счупвате яйцето вътре в него. Когато се зачерви леко се обръща от другата страна. Пържи се до златист цвят.

Отгоре може да ги поръсите с червен пипер. Ето че вие съвсем на бързо вече имате какво да предложите на вашите гости.подобни рецепти тук

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

5 3
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Зорница Христова
Не изисква много усилия и време , а е много апетитно и вкусно
1
0

Виж всички коментари или напиши такъв