Морковена бисквитена торта

11/01/2017
Елена Стойчовска
отЕлена СтойчовскаПомощник Готвач18719911
Приготвяне30 мин.
Готвене15 мин.
Общо45 мин.
Порции12
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо365
  • Преглеждания за месеца10
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Морковите се сваряват в 1 литър вода. Варят се, докато водата изцяло попие в морковите. Пасират се. Нишестето се размива в 200 мл. вода.

Прибавя се към вече пасираните моркови, заедно с всички останали съставки. Ако обичате аромата на индийско орехче - добавете една щипка. Пасира се отново до пълното хомогенизиране на крема.

В подходяща тавичка започваме да сглобяваме тортата, като редуваме ред бисквити, ред крем, до изчерпване на съставките, като завършваме с крем. Ако използвате обикновени бисквити, не маслени, то тогава, те могат да бъдат напоени с малко топло мляко или сок от компот (по Ваш вкус).

Приберете в хладилник за една нощ.подобни рецепти тук

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар