Домашна кълцана луканка с праз

11/01/2017
"Знаете ли кое е най-трудното при приготвянето на тази луканка? Чакането "
Приготвяне120 мин.
Общо120 мин.
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо694
  • Преглеждания за месеца41
  • Преглеждания за седмицата7
  • Рейтинг-
  • Сготвена2

Необходими Съставки

  • свинско месо - 10 кг (от бут или плешка)
  • сол - 180 г
  • черен пипер - 30 г
  • праз - 4 стръка
  • кимион - 60 г
  • чубрица - 30 г
  • червен пипер - 40 г
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се накълцва. Омесва се с подправките.

Празът се нарязва на ситно и се омесва добре с месото.

Месото престоява 24 часа, като се разбърква 2-3 пъти.

Пълни се в черва.

Окачва се на проветриво място.

След 10-тия ден е готово за консумация.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар