Чушки пълнени с кайма и кашкавал

11/01/2017
Нина Ивановаот Нина ИвановаНовак
Приготвяне30 мин.
Готвене50 мин.
Общо80 мин.
Порции10-12
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо27
  • Преглеждания за месеца26
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

Начин на приготвяне

Започваме приготвянето на плънката. Зехтинът се загрява на котлона и в него се слагат лукът и морковите. Разбъркват се на котлона, докато омекнат и се прибавя каймата.

Бърка се продължително, докато сместа стане почти еднородна. След това прибавете бульона и на слаб огън разбърквайте на котлона, докато около половината от бульона се изпари.

След това прибавете доматите, магданозът и чубрицата. Продължете да разбърквате още 10 минути и вдигнете от котлона.

Накрая прибавете кашкавала, който е настърган предварително на най-ситното на рендето. Напълнете чушките със сместа и ги печете 50 минути в загрята фурва на 200 градуса.подобни рецепти тук

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар