Студена торта с палачинки от черен дроб

11/01/2017
Румянаот РумянаНовак
Приготвяне30 мин.
Готвене25 мин.
Общо55 мин.
Порции15
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо9
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

Начин на приготвяне

В купа се смесват дробчетата, яйцата, сол, пипер, брашно, 1 лъжица олио, млякото. Всичко се обърква с лъжица и се пасира до гладка консистенция като за палачинки. Изпичат се в тефлонов тиган 15 палачинки.

В тиган с 3 лъжици олио се запържва до златисто лука, нарязан на кубчета. Добавят се настърганите моркови и се пържи до омекването им. Слага се парчето масло за аромат. Оставя се да изстине напълно. Гъбите се нарязват на кубчета и се добавят към сместа.

Майонезата се подправя с пресован чесън.

Започва да се реди тортата: Слага се палачинка, маже се с майонеза, ръси се по лъжичка от смета, отново палачинка, майонеза, смес и така докато се свършат.

Последната се покрива само със сместа, а с майонеза се намазва и оформя отстрани и се покрива със зеленията.подобни рецепти тук

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар