Талиатели с бекон, сметана и пармезан

11/01/2017
ГЕРГАНА ЯНКОВАот ГЕРГАНА ЯНКОВАГотвач 2x
"Истински вкусен празник в чиния "
Приготвяне5 мин.
Готвене15 мин.
Общо20 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 112
  • Преглеждания за месеца238
  • Преглеждания за седмицата15
  • Рейтинг4,9 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

Начин на приготвяне

Сварете талиателите във вряща подсолена вода. Изплакнете и отцедете. Нарежете бекона на тънки ивици и го запържете в сгорещен тиган.

Отцедената паста изсипете при бекона, заедно с малко вода, за да спре процесът на пържене. По желание може да овкусите с подправки.

След това изсипете сметана и бъркайте, докато се сгъсти. Сервирайте с настърган пармезан и нарязани листа от босилек.подобни рецепти тук

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

5 8
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар