Талиатели с бекон, сметана и пармезан

11/01/2017
ГЕРГАНА ЯНКОВА
отГЕРГАНА ЯНКОВАГотвач2382837382
"Истински вкусен празник в чиния "
Приготвяне5 мин.
Готвене15 мин.
Общо20 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо6 074
  • Преглеждания за месеца281
  • Преглеждания за седмицата100
  • Рейтинг4.9 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете талиателите във вряща подсолена вода. Изплакнете и отцедете. Нарежете бекона на тънки ивици и го запържете в сгорещен тиган.

Отцедената паста изсипете при бекона, заедно с малко вода, за да спре процесът на пържене. По желание може да овкусите с подправки.

След това изсипете сметана и бъркайте, докато се сгъсти. Сервирайте с настърган пармезан и нарязани листа от босилек.подобни рецепти тук

5 8
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар