Разядка Коледна елха

11/01/2017
Рая Андоноваот Рая АндоноваПомощник Готвач 2x
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо10
  • Преглеждания за месеца9
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

Начин на приготвяне

Цвеклото се сварява и настъргва. Подправя се със сол, лимонов сок и зехтин.

Оставя се на студено да се овкуси за 30 минути.

В поднос се оформя в кръг настърганото и подправено цвекло. Поръсва се с настъргано твърдо сварено яйце.

В средата се слага свежият копър като зелена елхичка с разперени клонки.

Коледното дърво се украсява със звезда от червената пиперка и топки от зрънца нар. Поднася се веднага.подобни рецепти тук

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар