Свежи зеленчуци с мус от авокадо

11/01/2017
Рая Андоноваот Рая АндоноваПомощник Готвач 2x
Приготвяне10 мин.
Готвене20 мин.
Общо30 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо5
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

Начин на приготвяне

Франзелата се нарязва на тънки филийки. Поръсват се леко със зехтин и риган и се запичат в загрята на 200 градуса фурна, докато леко се зачервят.

Маха се кората и костилките на авокадото и се пасира до гладко пюре заедно с нарязаните маслини, малко черен пипер и сол на вкус.

Върху всяка филийка се поставя от зеления мус и се аранжира с листа спанак, маруля, резенчета от двата вида домати и моцарела. Поръсва се с риган.подобни рецепти тук

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар