Свежи зеленчуци с мус от авокадо

11/01/2017
Рая Андонова
отРая АндоноваГотвач34233254
Приготвяне10 мин.
Готвене20 мин.
Общо30 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо39
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Франзелата се нарязва на тънки филийки. Поръсват се леко със зехтин и риган и се запичат в загрята на 200 градуса фурна, докато леко се зачервят.

Маха се кората и костилките на авокадото и се пасира до гладко пюре заедно с нарязаните маслини, малко черен пипер и сол на вкус.

Върху всяка филийка се поставя от зеления мус и се аранжира с листа спанак, маруля, резенчета от двата вида домати и моцарела. Поръсва се с риган.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар