Открита лазаня с гъби

11/01/2017
Рая Андоноваот Рая АндоноваПомощник Готвач 2x
Приготвяне25 мин.
Готвене35 мин.
Общо60 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо23
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

Начин на приготвяне

Сосът се приготвя, като се запържи брашното в разтопеното масло само за минута.

След това на тънка струйка при непрекъснато бъркане се добавя прясното мляко.

Оставя се на тих огън, докато се сгъсти, като бъркането продължава. Подправя се с белия пипер и сол на вкус.

Почистените и нарязани гъби се задушават в маслото. Корите за лазанята се сваряват в подсолена вода. Отцеждат се и се разпределят в чинии за сервиране.

Разпределят се гъбите отгоре им, заливат се със соса, поръсват се с настърган кашкавал и се украсяват с пресен босилек.подобни рецепти тук

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар