Свински кебап по ловджийски

11/01/2017
Мина Димитрова
отМина ДимитроваГотвач217212
"Днес сме ви отстреляли един свински кебап, а вие донесете вино и топъл домашен хляб, за да е пълен празникът на трапезата "
Приготвяне20 мин.
Готвене90 мин.
Общо110 мин.
Порции3 - 4
Сготви+1 точки
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 814
  • Преглеждания за месеца49
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Свинското месо нарязваме на малки парчета и поставяме в тефлонова тенджера. Запържваме месото със свинска мас.

Добавяме зеленчуците - лука на едро, целината и пащърнака на кубчета, гъбите на половинки или ако са много големи на четвъртинки и като се запържи добавяме бялото вино и доматите обелени и нарязани на ситно.

Подправяме със сол, червен и черен пипер и доливаме малко вода. Покриваме тенджерата с капака и задушаваме, докато месото не омекне.

Десет минути преди да изключим готовото ястие добавяме ситно нарязания магданоз и чубрицата на вкус.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар

Подобни от Ezine.bg

Кулинарна Мрежа
Facebook Group · 51 711 членове
Стани част от нашата кулинарна платформа. Готви и се забавлявай със стотици кулинари от всички краища на страната!