Пълнен пипер с хрупкава коричка от корнфлейкс

11/01/2017
Приготвяне30 мин.
Готвене35 мин.
Общо65 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
8 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо415
  • Преглеждания за месеца414
  • Преглеждания за седмицата0
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена8

Необходими Съставки

Начин на приготвяне

Дванадесет броя печени и обелени пиперки слагаме върху хартия, за да се подсушат.

Разбиваме едно яйце и го прибавяме към предварително натрошеното сирене. Добавяме две щипки черен пипер, половин връзка пресен магданоз и объркваме леко.

С вече готовата смес от яйца и сирене пълним всеки един пипер, като внимаваме да не го разкъсваме. В три отделни подходящи форми слагаме галетата заедно с леко натрошения корнфлейкс, разбити три яйца и брашно 1/2 ч. чаша.

Всеки един пипер първо го овалваме в брашно, потапяме в яйце и след това овалваме в галета и корнфлейкс, като много добре притискаме за да полепне добре хрупкавата смес.

Пълнените пипери се пържат в добре загрята мазнина за кратко време, за да имат хубав лек загар.подобни рецепти тук

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

5 5
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

marcheva14  Мария Симеоно
Прекрасно изглеждат , хубава панировка.
1
0

Виж всички коментари или напиши такъв