Смесена туршия

22/01/2009
от ВаляНовак
"Вече нямаме търпение да сложим тази туршия, за да се насладим на вкусния резултат, когато стане готова!"
Приготвяне90 мин.
Общо90 мин.
Сготви+2 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо32 315
  • Преглеждания за месеца17
  • Преглеждания за седмицата7
  • Рейтинг3,3 от 5

Необходими Съставки

Начин на приготвяне

Изчистеният и измит зеленчук се нарежда на редове в бидон, ката между всеки ред се слагат лозови листа, предварително попарени в саламурата и целина.

Отгоре се слага венец от лозови пръчки и листа, след което се залива със сварена, прецедена и охладена саламура и туршията се оставя да преседи 2 дена и се затиска.

Претака се всеки 2 дена – до 3 - 4 пъти.
подобни рецепти тук

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

5 1
4 3
3 1
2 1
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар

Подобни Рецепти