Пикантно ястие с наденица

12/01/2017
Мария Симова
отМария СимоваМастър Шеф777447625
"Приготвили сме ви нещо по-така, специално за любителите на пикантното, и държим да го опитате "
Приготвяне15 мин.
Готвене40 мин.
Общо55 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 836
  • Преглеждания за месеца24
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

  • наденици - 3 бр.
  • чушки - 8 бр. (4 на 4) зелени и червени
  • чесън - 1 скилидка
  • домати - 1 ч.ч. настъргани или консерва
  • олио - 2 с.л.
  • топла вода - 1 ч.ч.
  • червен пипер - 1 ч.л.
  • черен пипер
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме наденицата на колелца, почистваме чушките и нарязваме на едри ленти, широки около два пръста.

В дълбок тиган с капак запържваме наденицата в олиото за около 3-4 минути.

Добавяме чушките, разбъркваме и ги оставяме да се пържат още 5 минути.

Прибавяме нарязаната скилидка чесън, доматите, солта, черния и червения пипер. Разбъркваме и оставяме за около 4 минути още.

Наливаме водата и след като заври, намаляме катлона на по-ниска степен.Оставяме ястието да поври около 30 минути със затворен капакподобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар