Свинско в бекон с плънка от бейби спанак

12/01/2017
Plesneva
отPlesnevaПомощник Готвач1723512522
"Нищо не подчертава нежния аромат на спанака, както свежото свинско ... или беше обратното "
Приготвяне15 мин.
Готвене25 мин.
Общо40 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо255
  • Преглеждания за месеца7
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

  • свински пържоли - 5 бр. вратни
  • пушен бекон - 10 ленти (ако са много тънки, може и повече)
  • бейби спанак - около 100 г
  • кашкавал - 50 г
  • сол
  • черен пипер
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Начуквате пържолите, за да са възможно най-тънки, овкусявате ги с пипера и ги отделяте.

Върху фолио нареждате лентите бекон, като всяка следваща застъпвате с предишната.

Върху тях нареждате пържолите по същия начин. Тогава осолявате и нареждате листенцата спанак и кашкавала, който слагате в края (виж снимките).

С помощта на фолиото навийте стегнато руло и оставете за 30 мин в хладилника да стегне.

Загрейте фурната на 200 градуса и изпечете рулото до зачервяване.

Поднесете с подходяща гарнитура.

Да ви е сладко!подобни рецепти тук

5 5
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар