Пълнени франзели с лютеница и кренвирш

13/01/2017
Иввот ИввНовак
"Вкусотия, която ще приготвите за не повече от 20 минути, така че - дерзайте!"
Приготвяне10 мин.
Готвене20 мин.
Общо30 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
10 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 259
  • Преглеждания за месеца371
  • Преглеждания за седмицата11
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена10

Необходими Съставки

Начин на приготвяне

Ако имате 2 големи франзели, ги режете на половина, за да станат 4-ри малки.

Разрязвате горната част на франзелите и я махате, издълбавате вътрешната част.
Намазвате вътрешността с лютеница или кетчуп.

Във всяка една франзела поставяте по един кренвирш (ако не обичате кренвирши, заменете с друг колбас).

Поръсвате с настърган кашкавал така, че да не се вижда вътрешността. Печете в загрята фурна на 200 градуса за около 10-15 минути, или докато кашкавалът се разтопи и придобие златист цвят.

Поръсват се нарязания на дребно зелен лук и се сервират.подобни рецепти тук

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар