Луканка с дивечово месо

13/01/2017
D. Manolovaот D. ManolovaНовак
"Друго си е някой да ти даде точната рецепта за най-вкусната дивечова луканка - заслужаваме да ни почерпите затова, нали?"
Приготвяне180 мин.
Общо180 мин.
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо268
  • Преглеждания за месеца12
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

  • свинско месо - 5 кг
  • телешко месо - 5 кг
  • дивечово месо - 5 кг
  • свинско месо - 6 кг изрезки
  • сол - 20 г на кг месо
  • черен пипер - 3 г на кг месо
  • кимион - 4 г на кг месо
  • свински черва - 2 кутии, за пълнене
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се нарязва на парчета и се овкусява с посочените подправки. Оставя се да преседи с тях едно денонощие.

И след това се смила на кайма. Премесва се добре поне 2 пъти и е готова за пълнене.

Червата се слагат в хладка вода докато омекнат. Пълнят се с машинка. След като луканките са готови, се окачват на студено да съхнат.подобни рецепти тук

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар