Печурки в масло

13/01/2017
Eleonoraот EleonoraНовак
"Едно ароматно мезе, което трябва да се изяде, докато е топло. Затова да си кажем наздраве и да почваме "
Приготвяне10 мин.
Готвене25 мин.
Общо35 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо440
  • Преглеждания за месеца101
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

Начин на приготвяне

Гъбите се измиват и се надребняват

Задушават се в мазнина, като от време на време се бъркат, за да не залепнат или загорят.

Накрая се овкусяват с ароматните подправки.

Чесънът се пресова и с него се поръсват задушените гъби.подобни рецепти тук

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар