Малки тутманичета

13/01/2017
Maria Petrova
отMaria PetrovaНовак18412
"Едни пухкави тутманичета, които ще накарат лицето ви да изгрее в усмивка "
Приготвяне50 мин.
Готвене50 мин.
Общо100 мин.
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо354
  • Преглеждания за месеца19
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Маята се разтваря в затоплено прясно мляко и се оставя да шупне. От яйцата се отделя единият жълтък за намазване.

От всички съставки се омесва тесто и се оставя да втаса около 1 час. След това се разделя на 15 малки парчета и се разтегля с ръка или с точилка.

Поръсваме със сирене и с разтопено масло и навиваме на пура, като едновременно навиваме и от двата края, за да се усуче.

После навиваме в кръг и слагаме в намазнена тава.

Пече се на 180 градуса до готовност.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар