Запечени гъби с бекон и кашкавал

14/01/2017
"Топло предястие търси компанията на бутилка вино за приятни мигове "
Приготвяне10 мин.
Готвене15 мин.
Общо25 мин.
Порции8 бр.
Сготви+1 точки
13 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо22 403
  • Преглеждания за месеца286
  • Преглеждания за седмицата40
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена13

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете гъбите и им махнете пънчето.

С малка лъжичка издълбайте част от вътрешността. Във всяка гъба сложете малко масло и ги запечете на 200 градуса за десет минути.

Извадете и ги напълнете с нарязан на ситно бекон. Покрийте всяка гъба с рендосан кашкавал и поръсете с магданоз.

Включете фурната само на горен реотан и ги върнете да се запече кашкавала.подобни рецепти тук

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар

Подобни от Ezine.bg

Кулинарна Мрежа
Facebook Group · 51 711 членове
Стани част от нашата кулинарна платформа. Готви и се забавлявай със стотици кулинари от всички краища на страната!