Боб с кисело зеле на фурна и месо

08/03/2012
Дебелата Берта
отДебелата БертаДжедай5098145
Приготвяне20 мин.
Готвене120 мин.
Общо140 мин.
Порции5-6
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо6 575
  • Преглеждания за месеца6
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.6 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

  • телешко месо - 500 г
  • кисело зеле - 1 кисела зелка малка
  • боб - 250 г
  • лук - 2 глави
  • олио - 100 мл
  • червен пипер - 1 с.л.
  • чубрица - 1 с.л.
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете телешкото на парчета и го сварете в тенджера под налягане. Предварително сварете и боба, а лука запържете в малко сгорещена мазнина.

Киселото зеле нарежете и го объркайте с червения пипер, чубрицата и сол на вкус. Сипете го в намазнена тава и добавете сварения боб и телешкото.

Отново объркайте добре, долейте 2-3 черпака от бульона на месото и сложете да се пече, докато водата се изпари.подобни рецепти тук

5 3
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар