Пилешки филета с лук

14/01/2017
Приготвяне35 мин.
Готвене30 мин.
Общо65 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо233
  • Преглеждания за месеца10
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Филетата се начукват, осоляват, набрашняват и изпържват. Поставят се на скара. Върху тях се намазва яйчено-лучената смес, отгоре се слага парче шунка, малко масло и настърган кашкавал. Запичат се в загрята скара.

Яйчената смес:
Лукът се нарязва много ситно и се задушава до омекване. Сваля се от котлона и се смесва с предварително разбитите яйца. Лукът трябва да е леко охладен, за да не се пресекат яйцата.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар