Gotvach.bg»Рецепти»Риба»Печена Риба»Пангасиус с горчица

Пангасиус с горчица

Десислава ДончеваДесислава Дончева
Готвач
2289472988491
Пангасиус с горчица1 / 2
15/01/2017
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
25 мин.
Общо
35 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

  • пангасиус - 4 бр. филета
  • кисели краставички - 4 бр.
  • заквасена сметана - 2 с.л.
  • горчица - 2 с.л.
  • сол
  • черен пипер
  • краве масло
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Филетата от Пангасиус се измиват и подсушават.

Фурната загряваме на 200 градуса. Подреждат се в намазана с масло тава и се слагат за десет минути в топлата фурна.

През това време правим смес от киселите краставички нарязани на шайби, заквасената сметана, горчицата, черен пипер и сол на вкус.

Филетата от Пангасиус се изваждат от фурната и отделената вода се излива. Намазват се със сметановата смес и тавата се връща отново във фурната за 15 минути.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: