Сушен бут с подправки

15/01/2017
Ваня Георгиева
отВаня ГеоргиеваГуру1354137413804
"За вкусно мезе трябват точните подправки. Кои са те, вижте в рецептата "
Приготвяне35 мин.
Готвене60 мин.
Общо95 мин.
Порции12
Сготви+1 точки
9 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо12 218
  • Преглеждания за месеца33
  • Преглеждания за седмицата21
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена9

Необходими Съставки

  • свински бут - 1.5 кг
  • едра сол - 2 кг
  • червен пипер
  • чубрица
  • черен пипер
  • лют червен пипер
  • кимион
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Свинският бут първо изкиснете във вода за около един час, отстранете, ако има мазнини и ципи.

Подсушете и нарежете на дебели пържоли и обилно поръсете със едра морска сол. Оставете ги за 24 часа на студено място, след което ги измийте със студена вода.

Оставете хубаво да се отцедят и след като сте объркали всички подправки, ги оваляйте, като притискате, за да се наслоят хубаво с чубрицата и останалите аромати.

Направете дупка на всяко парче и вържете с конец, закачете ги на сухо и проветриво място.подобни рецепти тук

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар