Чеснов хайвер

15/01/2017
Tania Rusenova
отTania RusenovaМастър Шеф10039913852
"С тази ароматна и лесна за приготвяне разядка не знаем дали ще ни стигне ракийката "
Приготвяне10 мин.
Общо10 мин.
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо14 673
  • Преглеждания за месеца140
  • Преглеждания за седмицата30
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

  • чесън - 2 глави
  • сух хляб - 1 филия
  • олио - 1 к.ч.
  • смлени орехи - 1 с.л.
  • оцет
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обелваме чесъна и го счукваме на кашичка.

Започваме да го бъркаме с миксери и да наливаме постепенно олио. Трябва да се получи пухкав хайвер. Ако се окаже, че олиото ви е малко, досипете още.

След това слагаме сухата филия във вода и я прибавяме в сместа, добавяме малко оцет, сол и смлените орехи.

Разбърква се всичко много добре.

Поставяме в чиния и отгоре може да го украси с маслинка, кисела краставичка - кои както пожелае.подобни рецепти тук

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар