Качамак с месо от буркан

16/01/2017
"Така е, който си е сложил навреме месо в буркани - сега ще си хапне вкусно, вкусно "
Приготвяне5 мин.
Готвене60 мин.
Общо65 мин.
Порции4-5
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 178
  • Преглеждания за месеца16
  • Преглеждания за седмицата7
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

  • царевично брашно - 1 кг
  • вода - около 2 литра
  • масло - 100 г
  • месо - от буркан
  • сол - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Слагаме водата да заври с малко сол. След това добавяме малко по малко брашното като постоянно се бърка с точилка.

Отстранява се от котлона и се бърка, след това пак се връща на огъня за 5-10 минути, като се бърка.

Разтопяваме маслото и отделно запържваме месото от буркан.

Поднася се като се полее с маслото и сложим месо най-отгоре.подобни рецепти тук

5 0
4 0
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар