Gotvach.bg»Рецепти»Основни Ястия»Качамак»Качамак с месо от буркан

Качамак с месо от буркан

Качамак с месо от буркан
Снимка: Арфе Караахмедова
1 / 2
16/01/2017
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
5 мин.
Готвене
60 мин.
Общо
65 мин.
Порции
4-5
"Така е, който си е сложил навреме месо в буркани - сега ще си хапне вкусно, вкусно"

Необходими Продукти

  • царевично брашно - 1 кг
  • вода - около 2 литра
  • масло - 100 г
  • месо - от буркан
  • сол - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Слагаме водата да заври с малко сол. След това добавяме малко по малко брашното като постоянно се бърка с точилка.

Отстранява се от котлона и се бърка, след това пак се връща на огъня за 5-10 минути, като се бърка.

Разтопяваме маслото и отделно запържваме месото от буркан.

Поднася се като се полее с маслото и сложим месо най-отгоре.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
32
20
10
Дай твоята оценка: