Торта Отворена книга

16/01/2017
"Не крием страстта си към сладкото, затова смятаме веднага да опитаме тази торта Отворена книга "
Приготвяне120 мин.
Готвене120 мин.
Общо240 мин.
Порции30
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо132
  • Преглеждания за месеца12
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4,7 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пекат се 3 блата в правоъгълна тава. Приготвя се кремът, който се оставя да изстине напълно.

Кравето масло се разбива със 2 с.л. захар в дълбока купа и постепенно се добавя крема в маслото.

Върху подноса се слага 1 блат, сиропира се, слагат се плодовете и се добавя от крема.

Така се процедира и със следващия блат. Последния блат само се сиропира.

Украсата прилагам в снимки. :)подобни рецепти тук

5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар