Сос от магданоз с яйце

16/01/2017
Янка Атанасоваот Янка АтанасоваГотвач
Приготвяне15 мин.
Общо15 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо49
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг-
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Накисваме натрошения сухар/галета заедно с няколко капки оцет. Сваряваме яйцето, трябва да е твърдо сварено, от което използваме само жълтъка.

Добавяме ситно нарязания магданоз, счукания чесън и сухарите. Разбъркваме добре, добавяме и зехтина, сол на вкус.

Можем да поднесем соса със свинско, пилешко месо или риба.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар