Домашно Филе Елена с кимион

17/01/2017
Антония
отАнтонияЧирак31922
"Някои го предпочитат с .... кимион "
Приготвяне30 мин.
Общо30 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо8 727
  • Преглеждания за месеца152
  • Преглеждания за седмицата12
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме месото и го покриваме с морска сол.

Престоява 24 часа, измиваме, изсушаваме след което хубаво оваляме в смесените подправки и закачаме да се суши на проветриво място.

В зависимост от времето изсъхва за около 2-3 седмици, като се наблюдава да не пресъхне или мухляса.

Да ви е сладко и наздраве!подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар