Нахут с патладжан и чесън

17/01/2017
Румяна милчева
отРумяна милчеваЧирак1301237
"Вкусно, здравословно и веган - грабвайте вилицата и нападайте, после ще си запишете рецептата "
Приготвяне20 мин.
Готвене80 мин.
Общо100 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо1 320
  • Преглеждания за месеца156
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг-
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нахутът трябва да е накиснат предварително поне 5 часа.

След това го варим в подсолена вода около 60-80 мин. до готовност, но не да е преварен.

Патладжана нарязваме на кубчета и пържим от всички страни до златисто-кафяво, добавете сол и оставете да се пържи на слаб огън.

Направете дресинг от кориандър, магданоз, чесън, сол, червен пипер, кимион, зехтин, оцет и лимонов сок.

Когато всичко е готово смесете смесете патладжана, дресинга и нахута и разбъркайте много хубаво .

Оставете в хладилника за 2 часа.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар