Руло с тиквичка и кашкавал

17/01/2017
Monika Ivanovaот Monika IvanovaИноватор 3x
"Вкусно зеленчуково руло с ароматна плънка - неустоимо предложение за обяд "
Приготвяне15 мин.
Готвене15 мин.
Общо30 мин.
Порции3
Сготви+1 точки
10 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 128
  • Преглеждания за месеца85
  • Преглеждания за седмицата11
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4,7 от 5
  • Сготвена10

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Тиквичката рендосвате и оставяте посолена за 10-15 минути да си пусне водата.

Изстискайте хубаво и добавете разбитите яйца, горчицата, сол, черен пипер, кашкавал, чесън и копър.

Разбъркайте сместа добре и я прехвърлете в тава застлана с хартия за печене (може допълнително да намазните отгоре и хартията за да не залепнат яйцата). Печете най-долу във фурната докато блатът е видимо готов и с приятен златист загар.

Изваждате от фурната, отлепвате внимателно от хартията мажете целия блат с лютеница или крема сирене (плънката е по избор и може да сложите гъби, маслини, пушено месо или каквото харесвате).

Редите моцарелата и внимателно завивате на руло. Поръсвате отгоре с настъргания кашкавал и допичате още 4-5 минути.подобни рецепти тук

5 5
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Антония
Антония
17.01.2017 17:28
Плънката за рулото става много вкусна и с крема сирене, бяло сирене, чесън и копър. Може да се добави и лъжица , две майонеза или пък кисело мляко.
1
0

Виж всички коментари или напиши такъв