Пинджур

18/01/2017
"Няма да ви кажем какво означава пинджур, но обещаваме, че е много ароматен и вкусен "
Приготвяне60 мин.
Готвене50 мин.
Общо110 мин.
Порции10
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо164
  • Преглеждания за месеца18
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Слагаме да се пекат патладжаните и червените чушки във фурната на 200 градуса за около 40 минути.

А доматите отделно и тях слагаме да се пекат.

Всички зеленчуци обелваме от кожата и махаме семките.

Нарязваме ги на ситно или ги пускаме през месомелачка ние така го правим.

Всичко слагаме в тигана, като прибавим чесън през пресата, оцет, олио, сол, захар и гответе до желаната гъстота.

След като е готово прибавяме черния пипер и слагаме в буркани, като съхраняваме в хладилник.подобни рецепти тук

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар

Топ Рецепти

Готвач.бг във Фейсбук

Още от категориите