Баница с кашкавал и сирене

20/01/2017
Мария Симова
отМария СимоваИноватор557365523
"Знаем колко обичате баница със сирене, затова си позволихме да добавим кашкавал и да ви изкушим допълнително "
Приготвяне30 мин.
Готвене35 мин.
Общо65 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо813
  • Преглеждания за месеца43
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В купа разбивате яйцата, добавяте прясното мляко, натрошеното сирене, содата и разбърквате добре.

Настъргвате на ситно ренде кашкавала, а маслото разтопявате. В подмазана с масло тава (с размери 25х35 см), започвате да редите баницата.

Намазвате един лист с масло и поставяте в тавата, поръсвате с малко кашкавал.
Намазвате втори лист с масло и поставяте върху първия, поливате с част от млечна смес.

Намазвате трети лист, разпределяте кашкавал. Правите така, като редувате с млечната смес до. Процедурата продължава до изчерпване на продуктите.

Разрязвате баницата на квадрати и поливате с млечна смес. Печете в предварително нагрята фурна на 180 градуса до златисто.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар