Риба на пара

Роси Трифоноваот Роси ТрифоноваИноватор / Автор
10/03/2012
"Здравето започва с правилното хранене, затова ви предлагаме тази здравословна рецепта!"
Приготвяне10 мин.
Готвене25 мин.
Общо35 мин.
Сготви+2 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо9 876
  • Преглеждания за месеца85
  • Преглеждания за седмицата31
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

Начин на приготвяне

Изберете филе от посочените риби, а ако не, може да ползвате и нарязана риба, като парчетата трябва да са с големина до 15 см.

Рибата добре се осолява и се поръсва с черен пипер.

Кипнете в тенджера 1 л вода, заедно с леко спукания бахар, розмарина.

Сложете приставката за готвене на пара, поставете в нея рибата, похлупете и оставете да се вари за около 10 минути.

След това внимателно се изважда, полива се със струйка зехтин и се поднася с резен лимон игарнитура от зеленчуци по желание.подобни рецепти тук

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

5 4
4 6
3 2
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Александър
Александър
21.08.2015 19:57
Използвах ви рецептата само с бяла риба обаче добавих и девисил отгоре, като я поднесох със сос тартар накрая и щях да си изям ръцете... Страхотно :)
2
0

Виж всички коментари или напиши такъв

Подобни Рецепти