Месно руло с богата плънка

19/01/2017
Мария Гулековаот Мария ГулековаПомощник Готвач
"Нарочно не сме го кръстили Руло Стефани, защото нашето има двойно по-богата плънка и страхотен сос "
Приготвяне25 мин.
Готвене40 мин.
Общо65 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо201
  • Преглеждания за месеца18
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Каймата се омесва много добре с хляба, нарязания на ситно лук и подправките. Когато е готова, се оставя в хладилника за 1 час.

През това време нарязваме останалите продукти на малки парчета. След като извадим каймата от хладилника, я омесваме с нарязаните продукти и оформяме на руло.

Слагаме го в тавичка с 1 ч.ч. вода и 2 с.л. масло и печем на 200 градуса около 40 мин.

След като извадим рулото от фурната, го слагаме в подходящ съд и към соса от печенето, прибавяме виното и брашното. Кипваме и с получения сос се залива рулото.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар