Лесно пандишпаново руло с ягодово сладко

19/01/2017
Филип Димитров
отФилип ДимитровЧирак23141161
"Толкова лесно се приготвя, че ви предизвикваме да направите направо две рула "
Приготвяне15 мин.
Готвене15 мин.
Общо30 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
31 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо21 073
  • Преглеждания за месеца247
  • Преглеждания за седмицата8
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена31

Необходими Съставки

  • яйца - 5 бр.
  • захар - 1 ч.ч.
  • брашно - 1 ч.ч.
  • олио
  • пудра захар
  • сладко - от ягоди
* мерки и количества

Начин на приготвяне

В купа разбиваме яйцата, след това прибавяме захарта и продължаваме да бъркаме. Добавяме и брашното и бъркаме отново - нашата течна смес е готова!

Намазняваме тавата с олио и използваме хартия за печене. Печем 15 минути на 180 градуса до получаването на готов блат.

След като блатът е изпечен, го поставяме върху влажна хавлия, мажем много бързо със сладкото и навиваме, като много внимаваме да не се начупи.

Поръсваме с пудра захар и нашето пандишпаново руло е готово!подобни рецепти тук

5 9
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Филип Димитров
Използвах домашно сладко от ягоди - определено се получава по-добре!
0
0
Кристина Петрова
Аз съм опитвала и с 2-3 капки есенция от ром, не се получи никак лошо (със домашно сладко ; ако госмесите с купешко добива малко горчив вкус)
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв