Руло с ягодово сладко

19/01/2017
Симеон Кънев
отСимеон КъневЧирак49719
"Имаме си принципи - хапваме само вкусни рула, които сме приготвили сами - точно като това тук "
Приготвяне30 мин.
Готвене30 мин.
Общо60 мин.
Порции15
Сготви+1 точки
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо799
  • Преглеждания за месеца21
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4.8 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Яйцата се темперират (задължително) и едно по едно се миксират със захарта. Добавя се олиото, пресятото брашно и накрая бакпулвера.

Избира се правоъгълна тава, намазва се и се полага хартия за печене. Изсипва се сместа и се пече до готовност - на вентилатор или на загрята фурна. След изваждане, се прехвърля сръчно върху вафлена кърпа и се нагъва заедно с нея за няколко минутки (запазва се еластичността на пандишпана).

В последствие се разгъва, намазва се обилно с масло и се разпределя ягодовото сладко. Енергично се навива на руло и отгоре се намазва с шоколад (моят свърши преждевременно :-)).

Поръсва се с пудра захар или захарни пръчици.подобни рецепти тук

5 3
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар