Празнично руло с бекон

Празнично руло с бекон
Снимка: Костадинка Христова
2 / 3
20/01/2017
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
50 мин.
Порции
4
"Какъвто и да е поводът, няма как да сбъркате с това празнично руло с бекон"

Необходими Продукти

  • кайма - 600 г телешка
  • кайма - 400 г свинска
  • шунка - 8 бр. слайс
  • кашкавал - 8 бр. слайс
  • спанак - 400 г бейби
  • бекон - 200 г
  • ЗА КАЙМАТА
  • сол
  • черен пипер
  • кимион
  • чесън - на прах
  • чубрица
  • галета
  • яйца - 2 бр.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Омесвам каймата с изброените продукти. Застилам дъното на правоъгълна тава с алуминиево фолио и разстилам овкусената вече кайма.

Подреждам първо парчетата шунка, после слайсовете кашкавал и върху тях разпределям бейби спанака.

Завивам рулото, а върху него подреждам ивиците бекон. Загрявам фурната на 250 градуса и пека за 25-30 минути.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
55
40
30
20
10
Дай твоята оценка: