Панирано пълнено пилешко филе

20/01/2017
Кати
отКатиПомощник Готвач637521
"Сочно филе с хрупкава гарнитура - добавете свежа салата и имаме сделка "
Приготвяне25 мин.
Готвене25 мин.
Общо50 мин.
Порции5
Сготви+1 точки
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 416
  • Преглеждания за месеца51
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете и разделете пилешкото филе на порции. На всяко филе направете внимателно процеп с остър нож, така че да се получи "джоб".

Измийте и нарежете магданоза на ситно. Отделете няколко цели листа магданоз за украса. Нарежете стерилизираните гъби, киселите краставички, както и бекона на ситно.

В купа смесете крема сиренето с магданоза, гъбите, бекона, краставичките и подправки /сол, черен пипер/ на вкус. Напълнете всеки "джоб" с готовата вече плънка.

Запечатете с клечки за зъби, за да не изтече плънката при панирането. Нагорещете олио за пържене в тиган. Разбийте яйцата в съд, удобен за потапянето на пилешките филета.

Потопете всяко филе в разбитите яйца. Овалвайте старателно в галета. Ако предпочитате двойна панировка, повторете процедурата.

Изпържете месото в добре нагорещено олио. Сервирайте в подходящ поднос.
Украсете с листа от магданоз и с гъби.

Препоръчва се да се консумират, докато са топли и хрупкави.подобни рецепти тук

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар