Пилешки бутчета с моркови

20/01/2017
Мина Димитрова
отМина ДимитроваГотвач217212
"Сочни, ароматни и ... морковени пилешки бутчета "
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции3 - 4
Сготви+1 точки
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 014
  • Преглеждания за месеца11
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4.7 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Отстранете кожата на пилешките бутчета. Лука нарежете на ситно, а морковите на жулиени.

Размесете подправките с брашното и поръсете месото, след което поставете бутчетата в тиган с малко олио да се запържат леко от всички страни.

Извадете месото в чиния. В тенджера сложете 2-3 с.л. олио и добавете ситно нарязания лук да се запържи до златисто. Прибавете и морковите нарязани на жулиени.

Добавете пилето и чашата вино и малко вода. Овкусете допълнително със сол, черен пипер и мащерка. Оставете да се готви ястието на тих огън до пълна готовност.подобни рецепти тук

5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар