Бешамелов сос за мусака

11/03/2012
Дебелата Бертаот Дебелата БертаМастър Шеф / Автор
"Сочен и ароматен бешамелов сос, който превръща обикновената мусака в гурме изкушение!"
Готвене20 мин.
Общо20 мин.
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо22 518
  • Преглеждания за месеца559
  • Преглеждания за седмицата132
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрейте маслото и запържете брашното при непрекъснато бъркане.

Доливайте и бъркайте с топлото прясно мляко, добавете 2 щипки сол. И снемете от котлона.

При непрекъснато бъркане се добавят едно по едно яйцата, но след като сосът се е поохладил.

Залейте с бешамеловия сос мусаката и сложете да се запече.подобни рецепти тук

5 3
4 2
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар