Заешко месо с подправки в буркан

21/01/2017
Ж Жечеваот Ж ЖечеваНовак
"Преди да има хладилници, е имало месо в буркани. Но дори и с хладилник предпочитаме месото в буркани, защото е супер вкусно "
Приготвяне25 мин.
Готвене140 мин.
Общо165 мин.
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо128
  • Преглеждания за месеца35
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

  • заешко месо
  • черен пипер
  • олио
  • сол
  • дафинов лист

Начин на приготвяне

Заешкото месо се нарязва на порции. В по-голяма тенджера се слага олио и месото се запържва до златисто, посолява се, подправя се и с черния пипер.

Така обработеното месо се подрежда в буркани, като на един буркан се слага по един дафинов лист.

Бурканите се стерилизират в продължение на 2 часа.подобни рецепти тук

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар