Чорба от свински език

12/03/2012
Бай Ставри
отБай СтавриНовак
Приготвяне15 мин.
Готвене90 мин.
Общо105 мин.
Порции5-6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо7 698
  • Преглеждания за месеца99
  • Преглеждания за седмицата12
  • Рейтинг4.4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте добре езика и го сложете да се свари добре с 2 л вода. Щом е готов, извадете, обелете го и го нарежете на малки парченца.

Прецедете бульона и отново го върнете в тенджерата заедно с езика на котлона. Добавете 1 с.л. оцет и нарязаните ситно зеленчуци.

Оставете да къкри за 30 минути и накрая овкусете с подправките. Свалете тенджерата от котлона и застройте с разбитото със сметаната яйце.

Прибавете накълцан пресен магданоз.подобни рецепти тук

5 5
4 0
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар