Свинско в гъбен сос и моркови

22/01/2017
Анонимен
отАнонименГотвач1689251
"И за делник, и за празник - вкусно свинско, което направо се топи в устата "
Приготвяне30 мин.
Готвене120 мин.
Общо150 мин.
Порции5
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо628
  • Преглеждания за месеца13
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Аз го приготвям в тенджера от йенско стъкло. Най-отдолу нарязвам зрял лук на полумесеци да покрие дъното. В чиния изсипвам крем супата, в която овалвам всички пържоли.

Върху лука нареждам 5 бр. от пържолите, върху тях поставям половината от почистените и нарязани картофи, гъби, чесън, зрял лук и всички моркови заедно с половината част от подправките.

След което продуктите се повтарят като завършвам със картофи, лук, останалите подправки и виното.

Доливам вода до средата на съда за готвене. Поставям в студена фурна и пека на 220 градуса за 1 час и 30 минути.подобни рецепти тук

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар